سایت ملیون ایران: فرمانده پایگاه بسیج ۱۱۷ نینوا در تهران ادعا کرده است که بسیجیهای تحت فرمان او در روز ۲۵ خرداد ۱۳۸۸ به پاهای تعدادی از معترضان به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آن سال شلیک کردهاند. صحبت او با ادعاهای قدرتمداران نظام که اصولا هرگونه برخورد خشونت آمیز به تظاهر کنندگان را تا کنون منکر شده اند، مغایر است. لازم به ذکر است که مردم در تظاهرات میلیونی ۲۵ خرداد ۱۳۸۸ بسیار آرام بودند و تیراندازان رژیم بهانه ای برای شلیک به صفوف تظاهر کنندگان نداشتند. این سوال مطرح است که چه شده این فرمانده به صحبت افتاده است؟
این فرمانده بسیج که نام او ذکر نشده، در گفتوگو با وبسایت بسیجپرس گفته است که «تعدادی آشوبگر و اوباش» با حمله به پایگاه تحت ریاست او قصد تصرف آن و به دست آوردن اسلحههایش را داشتهاند.
به گفته فرمانده پایگاه بسیج ۱۱۷ نینوا، «آشوبگران» قصد «مسلح کردن» معترضان را داشتند تا با آغاز «جنگ شهری»، «بر تهران مسلط شوند».
او همچنین گفته است: «اگر آن روز حوزه سقوط میکرد و سلاحهای ما دست آنها میافتاد شاید اوضاع مانند سوریه میشد» و برای جلوگیری از این وضعیت، «ما مجبور به دفاع شدیم و مجبور شدیم چند نفر از آشوبگرانی که داخل حوزه وارد شده بودند را از کمر به پایین هدف قرار بدهیم و باعث شد که جمعیت متفرق شود.»
روزنامه جوان که به اداره سیاسی سپاه پاسداران نزدیک است، در سال ۸۹ مصاحبهای با همین فرمانده بسیج منتشر کرده بود که در آن او با تکذیب شلیک نیروهای پایگاه بسیج ۱۱۷ نینوا به معترضان این مسئله را «دروغ محض» توصیف کرده بود.
او گفته بود: «مطمئن باشید اگر ما به سمت مردم تیراندازی میکردیم، نه هفت نفر، بلکه با آن موج عظیم جمعیت دهها نفر کشته میشدند.»
این فرمانده بسیج در مصاحبه جدید خود نیز اگرچه گفته که «شلیک به سمت مردم و کشتن جمعیت دروغ محض است»، اما بلافاصله اضافه کرده است که «در این درگیری تنها چند اغتشاشگر که بدون توجه به هشدارها وارد محوطه حوزه شده بودند از ناحیه پا مورد هدف قرار گرفتند».
او در عین حال گفته است که «کشته شدن ۷ نفر در درگیریهای آن روز توسط همان آشوبگران و فتنهگران بود که مردم را برای حمله به حوزه تحریک میکردند».
روز ۲۵ خرداد ۱۳۸۸ صدها هزار نفر از معترضان به نتیجه انتخابات دهم ریاست جمهوری با نمادهای سبز از نقاط مختلف تهران به سمت میدان آزادی راهپیمایی کردند، راهپیماییای که بزرگترین تجمع اعتراضی در ایران پس از انقلاب سال ۱۳۵۷ توصیف شده است.
در جریان دو سال اعتراض و تظاهرات جسته و گریخته به نتیجه آن انتخابات، دهها معترض کشته و زخمی شدند. بر اساس گزارشهای رسمی، سپاه پاسداران و نیروهای بسیج وظیفه سرکوب آن اعتراضات را بر عهده داشتند.