*افزایش مجدد قیمتها از نگاه مردم، مجلس نشینان نگران از دست دادن کرسی های سبز در پایان امسال، تغییرات پی در پی به اصطلاح اقایان وزراء در این هنگامه و … مشروط به اینکه این اوضاع و احوال ادامه یابد … .
* دولت منتخب حکومت باهمین کم و کیف! به جای تقویت روحیه همکاری، حفظ ارزشها و منافع ملی از طریق تامین حد اقل های زندگی و فراهم سازی موجبات سلامت فکر و روان احاد مردمان و جلوگیری از افت مجدد اخلاق و معیارها … به روشهائی طبق سیاست کلی «گرسنه نگه دار، اختلاف بیفکن و حکومت کن» روی آورده – که با نا بودی بیشتر ارزش پول رایج که نتوان ملی اش دانست و انتشار بدون پشتوانه اسکناس و افزودن بر نقدینگی و … این سناریوی تاسف بار را مجددا بنوعی رذیلانه ادامه و رونق میدهد …
* با اغاز ماه دوم همزمان با پرداخت حقوق ماه اول تمامی هزینهها افزایش یافته و با اضافه شدن اندکی به حقوق شاغلین و بازنشستهها و دیگر حقوقبگیران ثابت، دستها به علامت تسلیم بالا رفت و همه معیارها مجدد سقوط کرد…
* اکنون نیز افزایش آزادانه نرخ خدمات و ما یحتاج عمومی که نقش اصلی را در آرامش روزانه و چگو نگی سلامت رفتار مردمان این دیار ایفا مینماید، آه از نهاد جامعه کلان حقوق بگیران ثابت یعنی بیش از نیمی از جمعیت کشور (با خانوادهایشان) در آورده و مستمرا در می اورد وبه فغان می انجامد، که انچه بجایی نرسد فریاد است …
*افزایش نرخ کالاها و خدمات تولیدی دولت و بخش شبه دولتی در ارتباط با قیمت ارز که با تمهیدات داهیانه رو به افزایش وحکومت از این بابت دغدغه ای ندارد …. اثر شدیدی بر تورم دارد و میشود آنچه که نبایستی وبه طور طبیعی اینگونه افزایش ها، کلیهی کالاها و خدمات را به دنبال خود گران خواهد کرد و تازه این اغاز ماجرا ست ….
*دستاندرکاران اتاق فکر حکومت – حتما این گونه امور را در تحمل جامعه و قابل کنترل دیدهاند و به گفتهی اخیر مسئولی: تا رسیدن به قیمتهای واقعی راه درازی در پیش و موکول به اجرای سیاست های پولی که هنوز در ابتدای راه …
* دور و تسلسل افزایش ارزش کالا و خدمات به وسیلهی سیستم فاقد نظم ومدعی آگاهی بر اساس برنامه ها و از سویی دستور بانک جهانی که عرضهی کالاها و خدمات بایستی معادل قیمت تمام شدهی آنها باشد، همراه باعدم احساس مسئولیت نیروی در اختیار حکومت، که جماعت ملت را «فاقد صلاحیت تشخیص و تفسیر وقایع »میداند … (فرما یشات اخیر در رابطه با عدم ضرورت رفراندم! )، افزایش هزینههای سرسامآور زندگی در مقایسه با دریافتی ماهانه نیروی فاقد انگیزه کار و بالطبع کم کاری و عدم دلسوزی انان …به باطل انجامیده و مجدداً گرانی کالاها و خدمات و دغدغه فردا، نهایتا بی اعتباری بیشتر کشور و فرار مغزها را باعث میشود …
*افزایش بسیار جزیی قیمتها «حدود۲ در صد » معادل نرخ تورم سالیانه در جوامعی مشابه «مالزی » که «پستان گاو شیر ده را بر در گیری بی حاصل و مخرب با شاخهای برنده ان »تر جیح داده اند، همراه با عادی شدن شرایط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و کنترل تورم و نقدینگی، پرهیز از هر گونه خطا، سپردن کار به کاردان، پاسخگویی کامل آنان که اختیارات نامحدود دارند و اصولا پرهیز مطلق از چنین پندار و عملکردی … براساس اصول اولیهی مدیریت، تحت کنترل مالی و عملیاتی قرار گر فتن کلیه تشکیلاتیکه پاسخگو نیستند، تشویق و توبیخ خادمین و خائنین، آزادی واقعی مطبوعات به عنوان چشم و گوش ملت، حضور نمایندگان عالم، متخصص و سلیمالنفس که با مفهوم واقعی تعهد را همراه دارد در مراجع قانونگذاری بر حسب انتخاباتی واقعی بوسیله مردم و بدون دخالت دایه های مهر بانتر از مادریعنی انانکه از لحاظ علم پزشکی و فیزیک بدن -ناتوان و فاقد تشخیص میباشند، انتخاب بهترینها از لحاظ علمی، معتقد به حفظ منافع ملی و احترام ایران و ایرانی برای مصادر امور بدون توجه به روابط و سهمخواهیها، پر هیز از هر گونه تنش افرینی و بسیاری نکات ……. . زمینه بکار گیری نیروی متخصص را فراهم اورده وراه برون رفت از وضعیت نا هنجار فعلی را (که بی تردید دراینده نه چندان دور به نابودی سرمایه های ملی، زیر ساختها و از همه مهمتر جان عزیز انسانهامی انجامد … . ) میگشاید .
* پرداختن به امور اسفناکی که آثار آنرا برنامه ریزان تکنوکرات خود فرو ش در اختیارحکومت می دانند و می دانیم…. ، احساس امنیت واقعی و آرامش درونی ملت را در همین شرایط – مختل و تأمین حداقلهای معیشتی، درمانی و مسائلی از این قبیل که نیازهای اولیه جوامع بشری تعریف شده و مردمان این دیار بعمد از انها محروم مانده … دست نا یافتنی و دور از دسترس میسازد …که برخلاف شعارها: عدم وحدت مدیریت، تمر کز اختیارات، پاسخگویی و نبود ضابطه در عملکرد نا صالحان مسلح به زر، زور و تزویر را نشان میدهد.
* تا زمانی که قیمت کالاهای تولید شده به وسیلهی دولت با عدم دلسوزی نیروی در اختیار این قدرت منصوب بجای منتخب؟! و حتی بخش به اصطلاح خصوصی، بدون رقیب مواجه باشد و بر نامه ریزی ها بر این منوال و بدین صورت استمرار یابد… روزمرگی، انحراف اخلاقی، ریا، تظاهر، عدم توجه به منافع ملی و نابودی ارزشها، افت شدید معیارها، تشتت دائمی در رفتارهای جامعه تشدید و بیشتر خواهد شد و انکه بجائی نرسد فریاد است .
* میتوان گفت در شرایط فعلی کشورمان البته با بودن این جمع خود محور از لحاظ برنامهریزیهایی بدین گونه، در مقام مقایسه با همهی کشورهای جهان سوم، رتبهی نخست را دارا میباشد و حکومت بااشنایی کامل به علم جامعه شناسی دراین مسیر یعنی فزودن بر دغدغه فردا و ناتوانی از هر گونه برنامه ریزی آگاهانه می کوشد!وبرنامهها، طرحها و سناریوهایی بدین صورت و با این ترتیب هر ساله، بروال ۴ دهه، تکرار خواهد شد و در بر همین پاشنه مگر انکه دستی از غیب براید … خواهد چرخید!
*در ۲ ماههی پایان سال و یکی دو ماه آغاز سال جدید به صورت پیوسته این بحث یعنی تناسب در صد افزایش حقوق و دستمزدها که امسال بیست در صدتعین شده مورد دقت و نگرانی جامعه میباشد و میدانیم که این افزایش بایستی معادل نرخ تورم باشد و انصافا افزایش قیمت اقلام سبد خانوار و تدارک نیازهای اولیه گونا گون بس گسترده وبمراتب بیشتر و کمر شکن تر، انهم با بیحد و حساب بودن خدمات پزشکی که در مواردی مریض بعنوان «طعمه »صید میشود!! … .
* به اصطلاح سیاست مردان و دلسوزان نظام فاقد صلاحیت، که منافع فردی و جمعی انان میطلبد، بهتر میدانند که جامعه را مشغول و دل نگران این گونه اموری داشتن، ملت را از ورود به معقولات باز میدارد … هم چو ن این روزها …
«هر چند تبلیغاتی محض خالی نماندن عریضه در تنگنای قافیه – باخته شده!» نصب دوربینها برای کشف بانوان شجاع بدون حجاب و همزمان توسعه حملات شیمیائی به مدارس و گریبان چاک دادن مداحان بابت کشف حجاب در اخرین روزهای ماه رمضان – و اعزام هیات های مجهز به انواع دوربینها و تهیه مقدمات پرواز – ذر پی رویت ماه و دیگر سرگرمی ها … برای تحت الشعاع قرار دادن همه بی کفایتی ها …
*این تبلیغات بتصور حکومت «اثر گذار بر حرکت اجتماعی »بسیار شدید در همین نزدیکی ها، بیقین راه بجائی نخواهد برد و اعتراضات نهفته در پیش و همه انچه که ملت صبور، شاهد بطور مستمر از ان مطلع، و در پی فرصت …