گزارشی از وضعیت و شرایط غیرانسانی که زندانی سیاسی ارژنگ داودی در آن نگهداری می شود

سه شنبه, 5ام فروردین, 1393
اندازه قلم متن

arjangdavoudi

گزارشی از وضعیت و شرایط قرون وسطایی که زندانی سیاسی ارژنگ داودی نزدیک به ۶ ماه است که در آن بسر می برد. زندانی سیاسی ارژنگ داودی نزدیک به ۶ ماه است که درساختمانی تحت عنوان ملاقات شرعی در سلولی کاملا ایزوله که هیچ زندانی و یا حتی زندانبانان به آن حق تردد ندارند و تنها چند مراقب که از نیروهای حفاظت و اطلاعات زندان وابسته به نیروهای وزارت اطلاعات می باشند حضور دارند نگهداری می شود. این افراد فقط در مورد نیازهای اولیه انسانی وی حق دارند با او صحبت کنند .

زندانی سیاسی ارژنگ داودی آبان ماه ۹۲ در پی یورش حسن مرسلپور رئیس زندان بندرعباس که از بستگان نزدیک قاسم سلیمانی فرمانده سپاه تروریستی قدس می باشد همراه با انبوهی از نیروهای گارد به بند زندانیان سیاسی و مورد اهانت و ضرب و شتم قرار دادن آنها و اعتراض زندانیان سیاسی به این یورشهای وحشیانه ، طبق دستور حسن مرسلپور به ساختمانی به نام ملاقات شرعی منتقل شد.

زندانی سیاسی ارژنگ داودی به سلول ۵ ساختمان ملاقات شرعی منتقل شد .در مجاورت سلول وی اتاقی وجود دارد که مامورین وزارت اطلاعات به عنوان نگهبان بطور ۲۴ ساعت حضور دارند. هنگام انتقال به این سلول رئیس بازرسی فردی به نام رضا محمودی و فرمانده یگان حفاظت زندان فردی به نام حاجبی بصورت تحریک آمیزی اقدام به بازرسی و پرتاب حداقل وسایل شخصی وی نمودند . متعاقب آن معاون اطلاعات زندان فردی به نام علی اصغر مرادی و فرمانده قرارگاه سروان کاظمی در سلول او حضور یافتند . زندانی سیاسی ارژنگ داودی نسبت به انتقالش به این سلول اعتراض نمود. آنها به وی گفتند که به دستور اسدی دادستان بندرعباس به اینجا منتقل شده است.

چند روز بعد حاجی دولتی معاون مدیر کل سازمان زندانهای استان هرمزگان به سلول وی مراجعه کرد. زندانی سیاسی ارژنگ داودی نسبت به انتقال خویش به سلول کاملا ایزوله و در ساختمانی متروکه اعتراض نمود و گفت من که در تبعید هستم و زندانی می باشم و در زندان هم در انفرادی نگهداری می شوم . فرد مذبور به آقای داودی گفت : اسدی دادستان بندرعباس به دستور عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران و رشته احمدی معاون امنیتی وی شما را به اینجا منتقل کرده اند.

روز سه شنبه ۱۲ آذر ماه زندانی سیاسی ارژنگ داودی به شعبه ۱۱ دادگاه انقلاب بندرعباس منتقل شد. اتهام او صدور بیانیه در محکومیت اعدام دسته جمعی ۱۶ زندانی سیاسی بلوچ در زندان زاهدان و اعتراض به رفتارهای وحشیانه حسن مرسلپور رئیس زندان عنوان شده است.

زندانی سیاسی ارژنگ داودی در روز های دوشنبه ۱۸ آذر ماه و۲۸ اسفند ماه مجددا به شعبه ۳ دادگاه انقلاب به ریاست فردی به نام دمساز منتقل گردید. این بار رسیدگی به پرونده سازی و اتهام واهی محاربه که بازجویان وزارت اطلاعات در تهران علیه وی تشکیل داده بودند. ابتدا در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب ، صلواتی قصد محاکمه او را داشت ولی چونکه پرونده سازی و اتهام سازی در زمانی صورت گرفته بود که زندانی سیاسی ارژنگ داودی در زندان بسر می برد.پرونده را به شعبه ۱ دادگاه انقلاب کرج که عاصف حسینی رئیس آن است منتقل کردند. هربار به دلیل عدم حضور وکلای وی در دادگاه ،دادگاه به تعویق می افتاد.دمساز رئیس شعبه ۳ دادگاه انقلاب تهدید می کند که در صورت عدم حضور وکلا برای وی وکیل تسخیری تعیین خواهند کرد. بازجویان وزارت اطلاعات به دلیل اینکه مدت محکومیت غیر قانونی و غیر انسانی آقای داودی پایان یافته است، با پرونده سازی موهوم سعی در نگه داشتن او در زندان دارند.

زندانی سیاسی ارژنگ داودی حدود ۶ ماه می باشد که از داشتن تماس تلفنی با خانواده اش ، داشتن ارتباط با سایر زندانیان ، داشتن کتاب محروم بوده و در محدودیت شدید جیره غذایی و موارد متعدد تحت فشارهای غیر انسانی قرار دارد.

از طرفی دیگر لباسهایی که خانواده اش به آدرس زندان پست کرده بودند توسط فردی به نام حمزه پور از زندانبانان به سرقت برده شد و به آقای داودی داده نشد .

علیرغم گذشت نزدیک به ۶ ماه از انتقال این زندانی سیاسی به سلولهای انفرادی ساختمان متروکه و کاملا ایزوله شده هنوز نه علت نگهداری وی را اعلام می کنند و نه او را به بند عمومی منتقل می کنند.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران ، قرار دادن زندانی سیاسی ارژنگ داودی به مدت ۶ ماه در سلول انفرادی ساختمان متروکه و کاملا ایزوله شده را محکوم می کند و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی برای پایان دادن به جنایت علیه بشریت در ایران خواستار ارجاع پرونده جنایت علیه بشریت آخوند علی خامنه ای ولی فقیه رژیم و سایر آخوندهای همدست وی به دادگاه جنایی بین المللی است.

فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران
۵ فروردین ۹۳ برابر با ۲۵ مارس۲۰۱۴


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.