رسانههای داخلی ایران از اعلام موجودیت «جمعیت رزما» در جلسهای با حضور «حسین اللهکرم»، از اعضای سپاه پاسداران و از موسسان گروه شبهنظامی انصار حزبالله خبر دادند.
حسین اللهکرم که نامش با سرکوب اعتراضات اجتماعی از اوایل دهه هفتاد پیوند خورده است، بهعنوان دبیر هیات موسس این جمعیت تازه تاسیس معرفی شده است.
پس از حدود چهار دهه سرکوب اعتراضهای مردمی در ایران با مشارکت لباسشخصیها، بهنظر میرسد تاسیس جمعیت جدید رزما، ماموریت تازه لباس شخصیها برای ادامه این مسیر باشد.
در بیانیهای که توسط موسسان جمعیت رزما منتشر شده، اعضای اولیه این جمعیت «پیشکسوتان دفاع مقدس، مدافع حرم و امنیت با شاخصه ایثارگری» معرفی شدهاند. نویسندگان این بیانیه مدعی شدهاند که «راه و منطق ایثارگری» را ادامه خواهند داد و «اصول اساسی» این جمعیت را نیز «ولایتمداری، فسادستیزی، عدالتخواهی، سادهزیستی، مردمداری، کارآمدی و ایثارگری انقلابی» عنوان کردهاند.
آنها همچنین در این بیانیه به محورهای راهبری جمعیت تازه تاسیس رزما اشاره کرده و «امور جهادی، تولید بصیرت سیاسی و فرهنگی، جهاد تبیین، مقابله با پیری جمعیت، سبک زندگی اسلامی، کادرسازی و معرفی شایستگان انقلابی در انتخابات» را از جمله این اهداف برشمردهاند.
همچنین در بخشی از این بیانیه آمده است که تاسیس این جمعیت، با هدف «عملیاتی کردن بیانیه گام دوم انقلاب» صورت گرفته است.
بیانیه گام دوم انقلاب در بهمن۱۳۹۷ توسط رهبر جمهوری اسلامی صادر شد. «علی خامنهای» در این بیانیه خواستار «استمرار انقلاب ۵۷ در گام دوم» شد و بر تغییر بینش سیاسی مردم همسو با منافع جمهوری اسلامی، ادامه دشمنی با غرب و فعالیتهای موسوم به «جهادی» تاکید کرد.
نیروهای بسیجی و لباسشخصی در طول چهاردهه گذشته مدعی بودهاند که فعالیتهایشان در حوزههای «جهادی، فرهنگی و عقیدتی» متمرکز است، اما گزارشهای منتشر شده از سوی سازمانهای حقوقبشری و روایتهای مستند شده از معترضان دستگیر شده به دست آنها، نقش پررنگ این نیروها را در سرکوب اعتراضات خیابانی نشان میدهد.
گروه انصار حزبالله که حسین اللهکرم از موسسان آن بوده و اکنون نیز ریاست شورای راهبردی آن را برعهده دارد، طی سالهای گذشته هرجا که نیروهای سازمانی سرکوب به کمک نیاز داشتند در عرصه حاضر بوده و با اعمال خشونت تلاش کرده است همراستا با سیاستهای حاکمیت، صدای اعتراض را خاموش کند.
نقش پررنگ نیروهای انصار حزبالله با رهبری حسین الله کرم در تیر۱۳۷۸ و اعتراضات کوی دانشگاه تهران مستند شده و فراموش نشدنی است. این افراد در اعتراضات بعد از انتخابات پرمناقشه انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸ نیز به شهروندان معترض ایران حمله کردند.
آتش زدن کتابفروشی مرغ آمین، حمله به سینما قدس، یورش به سخنرانی اندیشمندان، ممانعت از برگزاری کنسرت در شهرهای مختلف و برهم زدن مراسم یادبود چهرههای مطرح، تنها بخشی از اقدامهای سرکوبگرانه اعضای انصار حزبالله در سالهای گذشته است. نیروهایی که هر سال با تغییر نام از آتشبهاختیار تا حجاببان، بدون اینکه مسوولیت خشونتهایی که بر مردم روا داشتهاند را بپذیرند، زندگی اجتماعی شهروندان ایران را مختل کردهاند.
حسین اللهکرم و «حمید استاد»، دو رییس اصلی انصار حزبالله، بهدلیل نقشی که در «نقض گسترده و شدید حقوق مردم ایران» داشتهاند، توسط اتحادیه اروپا و آمریکا تحریم شدهاند.
جمعیت تازهتاسیس رزما، در بخشی از بیانیه اعلام موجودیت خود، مهمترین هدف خود را «دفاع از انقلاب» عنوان کرده و بهنظر میرسد حاکمیت با صرف بودجه کلان، قصد دارد گام دیگری در راستای سرکوب اعتراضات احتمالی در روزهای آینده بردارد.
از: ایران وایر