احمد خاتمی عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتوگو با فارس، با اشاره به خطبههای روز گذشته نماز جمعه تهران اظهار داشت: در پی سخنرانیای که اینجانب در شهر اندیشه داشتم واکنشهای مختلفی را در داخل و خارج داشتیم که بنده میخواهم چند نکته را در رابطه با این سخنرانی بگویم.
آخوند خاتمی بر همین اساس افزود: نکته اول اینکه مطلبی را رئیسجمهور محترم فرمود که به زور شلاق نمیتوان مردم را راهی بهشت کرد؛ با توجه به اینکه مسئولان نظام از انتقادات استقبال میکنند، بنده در خطبه دیروز این سخن را تصریح کردم که این سخن در صورتی میتواند درست باشد که با قضایای فرهنگی به صورت منطقی برخورد کنیم؛ اما اگر این سخنان به معنای تعطیل احکام و حدود الهی و امر به معروف و نهی از منکر باشد سخن درستی نیست؛ مطمئنم رئیسجمهور نیز این معنا را قصد نکرده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: نکته دیگر این است که ما موظف نیستیم مردم را به زور به بهشت ببریم اما موظفیم جاده بهشت را برای مردم هموار کنیم و در عین حال هموار کننده جاده جهنم مردم هم نباشیم؛ لذا این صحبت، تحلیل یک سخن بدون هیچ گونه هتکی بود.
وی با اشاره به آنچه فحاشیهای برخی از سایتها خواند، گفت: بنده نام این فحاشیها را استبداد مدرن میگذارم و با اینکه نام این سایتها را میدانم اما نمیگویم. استبداد گاهی حکومتی است که به مجرد گفتن سخنی منجر به زندان و تبعید همانند دوره طاغوت میشود و گاهی استبداد مدرن است از جمله این که در رابطه با سخن اینجانب هجمه گستردهای صورت گرفت تا گوینده سخن را بترسانند تا وارد عرصه نقد نشود؛ من از رسانههایی تعجب کردم که از آزادی دم میزنند اما رفتار مستبدانه دارند، دم از اخلاق میزنند و بداخلاقترین کارها را انجام میدهند اما این سایتها و هوادارانش باید بدانند اینجانب از میدان به در نخواهم رفت و نقدهای روشنگرانه خود را به عنوان امر به معروف و نهی از منکر ادامه خواهم داد.
آخوند خاتمی خاطرنشان کرد: عجیب است کسانی که دم از آزادی میزنند و شعار لیبرالیستی میدهند اما لنینیستی عمل میکنند؛ مخاطبم نیز سایتهایی هستند که این روزها هتاکانهترین رفتار را به گوینده این سخن دارند و بنده نام آنها را مستبدان مدرن میگذارم، چراکه نقد سازنده خدمت به یک نظام اسلامی است بخصوص اینکه لباس ما طلبهها لباس امر به معروف و نهی از منکر است و به یاری خدا در این عرصه کوتاهی نخواهیم کرد.
امام جمعه موقت تهران در پایان یادآور شد: آخرین نکته این است که نقد به معنای موضعگیری و جبههگیری نیست چرا که موضع ما در قبال همه دولتهای بعد از انقلاب به خصوص دولت یازدهم، موضع رهبری است و تقویت دولت را لازم میدانیم چرا که این نقدها مایه تقویت مسئولان نظام بوده و به معنای تخریب آنان نیست.
از: پیک ایران