اعتراضات معیشتی؛ تجمع بازنشستگان در چند شهر و کارگران لوکومتیوران در کرمان

یکشنبه, 30ام اردیبهشت, 1403
اندازه قلم متن

اعتراض کارگران لوکوموتیوران در کرمان

صدای آمریکا

اعتراضات معیشتی در ایران روز یک‌شنبه با تجمعات بازنشستگان در چند شهر، اعتراض کارگران لوکوموتیوران در کرمان، و تداوم اعتصاب طلافروشان، ادامه یافت.

بر اساس گزارش‌های رسیده به صدای آمریکا و منتشر شده در رسانه‌های اجتماعی، گروهی از بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی و بازنشستگان کشوری روز یک‌شنبه ۳۰ اردیبهشت در اعتراض به وضعیت معیشتی و رسیدگی نشدن به مطالباتشان در چند شهر ایران تجمع و راهپیمایی کردند.

در اهواز، بازنشستگان معترض شعار دادند: «رئیسی بی‌عرضه، برگرد برو تو حوزه.»

 

در کرمانشاه، معترضان شعار دادند: «دولت ورشکسته، برای بازنشسته، شمشیر رو از روی بسته.»

 

بازنشستگان معترض در شوش، یکی دیگر از شهرهای استان خوزستان نیز در اعتراض به وضعیت بد معیشتی و اقدامات جمهوری اسلامی علیه پوشش اختیاری، شعار دادند: «روسری رو رها کن، فکری به حال ما کن.»

 

 

در تهران نیز، گروهی از بازنشستگان فرهنگی با تجمع در مقابل سازمان برنامه و بودجه خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.

 

 

هم‌زمان، اعتصاب صنف طلافروشان ادامه دارد و شماری از کسبه بازار طلای تهران یک‌شنبه تجمع کردند.

در ادامه اعتصاب طلافروشان در اعتراض به لزوم ثبت نام در «سامانه جامع تجارت»، یکشنبه ۳۰ اردیبهشت، هیئت مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران با شماری از عمده‌فروشان این صنف در بازار «حکیم هاشمی» تهران جلسه‌ای برگزار کردند.

 

 

تجمع شماری از کارگران لوکوموتیوران راه‌آهن استان کرمان یکی دیگر از اعتراضات معیشتی امروز یک‌شنبه ۳۰ اردیبهشت بود.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، کارگران معترض در اعتراض به «مسائل معیشتی و شغلی» و «اخراج تعدادی از همکاران خود» به دلیل «جمع‌آوری امضا» در مقابل ساختمان اداری راه‌آهن کرمان تجمع کردند.

علاوه بر این، گروهی از خانواده‌های دارای فرزندان مبتلا به «اوتیسم» در اعتراض به افزایش هزینه‌ها و عدم رسیدگی به مشکلات و مطالباتشان، مقابل بهزیستی مشهد تجمع اعتراضی برگزار کردند.

 

اعتراضات معیشتی در ایران در حالی ادامه دارد که منابع خبری اعلام کرده‌اند دولت نه‌ تنها در مهار تورم موفق نبوده، بلکه رکورد ۸۰ ساله نرخ تورم شکسته شده و به بالای ۵۲ درصد رسیده است.

پیش از این، رئیس دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ادعا کرده بود شاخص‌ها نشانگر «رشد اقتصادی»‌ است، اما یک تحلیلگر در گفت‌وگو با صدای آمریکا، با تأکید بر وضعیت بد معیشتی مردم، دولت ابراهیم رئیسی را به «سفسطه در تحلیل داده‌ها»، جلوگیری از انتشار آمار، و روی آوردن به «ترویج شبه علم» متهم کرده است.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

برچسب‌ها:

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.