۴۱ قانونگذار آمریکایی خواستار جلوگیری سریع از صادرات نفت ایران به چین شدند

چهارشنبه, 30ام خرداد, 1403
اندازه قلم متن

مخازن ذخیره نفت و گاز در شهر ژوهای چین

گروهی متشکل از ۴۱ قانونگذار مجلس نمایندگان آمریکا، از دولت جو بایدن خواستند تا تحریم‌های جدید سختگیرانه علیه جمهوری اسلامی که صادرات نفت ایران به چین را هدف قرار می‌دهد، «به‌سرعت» اجرا کند.

قانونگذاران مجلس نمایندگان آمریکا با امضای نامه‌ای به آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا و جانت یلن، وزیر خزانه‌داری، از دولت بایدن خواستند با اجرایی کردن قانون کشتی‌رانی و قانون تحریم انرژی ایران و چین، به قوانین تحریمی جدیدی که ماه گذشته در کنگره تصویب و در پنجم اردیبهشت ماه به امضای جو بایدن رسید، عمل کنند.

این نامه را نمایندگانی از هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه امضا کرده‌اند.

در این نامه که به رهبری مایک لاولر، نماینده جمهوری‌خواه نیویورک نوشته و ارسال شده، آمده است که «تجارت غیرقانونی نفت ایران به جمهوری اسلامی اجازه داده است تا از سال ۲۰۲۱ تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار به دست آورد.»

نمایندگان امضاکننده این نامه افزوده‌اند: «این امر به رژیم جمهوری اسلامی اجازه می‌دهد تا به تامین سرمایه مالی تروریست‌های نیابتی خود ادامه دهد و در سراسر خاورمیانه ناامنی ایجاد کند.»

با این حال، رهبران جمهوری اسلامی به تنهایی عمل نمی‌کنند. چین بزرگترین خریدار نفت ایران است و بین ۸۰ تا ۹۰ درصد نفت صادراتی ایران را می‌خرد.

۴۱ نماینده‌ای که نامه به دولت بایدن را امضا کرده‌اند، در این نامه نوشته‌اند: «ما به‌صراحت گفته‌ایم که ایالات متحده باید قاطعانه برای توقف تجارت نفت بین جمهوری اسلامی ایران و چین عمل کند و این منبع قابل توجه درآمد برای حکومت ایران را از بین ببرد. تحریم‌های موجود بر روی نفت ایران باید به‌شدت اجرا شود.»

قانونگذاران خطاب به وزیران امور خارجه و خزانه‌داری آمریکا نوشته‌اند: «در حالی که جمهوری اسلامی به کمپین ترور خود ادامه می‌دهد، ما از شما می‌خواهیم که به سرعت تحریم‌های وضع‌شده در قانون کشتی‌رانی و قانون تحریم‌های انرژی ایران و چین را اجرا کنید.»

قانون کشتی‌رانی مستلزم اعمال تحریم‌ها علیه بنادر و پالایشگاه‌های خارجی است که آگاهانه نفت ایران را فرآوری می‌کنند.

قانون تحریم‌های انرژی ایران و چین نیز مستلزم اعمال تحریم‌ها علیه موسسات مالی چینی است که معاملات مربوط به نفت ایران را میسر می‌کنند.

این دو قانون همراه با قانون مهسا و در جریان تصویب بسته کمک به اوکراین و تایوان در مجلس نمایندگان و مجلس سنا تصویب و با امضای جو بایدن، رییس‌جمهوری آمریکا به قانون بدل شدند.

ایران اینترنشنال 


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.