پزشکیان فردای اعلام انتصاب پسرش: یک عده با توصیه آمده‌‌اند و مدیر و کارشناس شده‌‌اند

پنجشنبه, 8ام آذر, 1403
اندازه قلم متن
 
پزشکیان: «بعد از ۴۵ سال مشکلات بدتر شده چون با توصیه آمده‌‌اند و مدیر و کارشناس شده‌‌اند»

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران می‌گوید که «پس از ۴۵ سال انقلاب مشکلات مملکت روزبه روز بدتر شده زیرا راه درست برای حل آنها انتخاب و اجرا نشده است.»

او در دیداری که امروز ۸ آذر با جامعه پزشکان داشت، گفت که بسیاری از کسانی که پست‌ها را در ادارات به دست آورده‌اند، کارشناس نیستند و بر اساس سفارش استخدام شده‌اند و «زمانی که مشکلی برای حل به آنها سپرده می‌شود چیزی از آن در نمی‌آید یا طرح‌هایی در می‌آید که وضع را بدتر می‌کند.»

او در این نشست گفت: «نمی‌شود که ۴۵ سال از انقلاب گذشته باشد و مشکلات مملکت روز به روز بدتر شده باشد.اگر راه درست را انتخاب کرده بودیم و اگر راه درست را درست رفته بودیم چرا اینجاییم؟ یک جای کار می‌لنگد که اینجاییم.»

آقای پزشکیان گفت: «اگر بتوانیم تفکر و راه درست را از کارشناسنان و متخصصان بگیریم و راه درست را به کسانی که درست می‌توانند آن را اجرا کنند واگذار کنیم نباید مشکل داشته باشیم نباید اینجایی باشیم که الان هستیم.»

تکیه به تصمیم‌های کارشناسی یکی از وعده‌های اصلی مسعود پزشکیان در کارزار انتخابات ریاست جمهوری بود.

چهارشنبه ۷ آذر با انتشار تصویر حکمی اعلام شد که یوسف پزشکیان، پسر رئیس جمهور ایران، در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ به عنوان مشاور و دستیار رسانه‌ای رئیس دفتر رئیس جمهور منصوب شده است. مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات دفتر ریاست‌جمهوری، با تایید انتصاب او در دولت نوشت: «او با وجود تحصیلات و منزلت اجتماعی عالی برای کمک به رییس جمهور مسئولیتی را پذیرفته است.»

او ۴۳ ساله و متاهل است و از دانشگاه صنعتی شریف دکترای فیزیک گرفته و با مرتبه استادیاری، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی سهند تبریز شده بود.

واکنش‌ها: مسبوق به‌سابقه یا فامیل‌سالاری؟

یوسف پزشکیان

منبع تصویر،ISNA

اعلام خبر انتصاب یوسف پزشکیان به‌عنوان مشاور و دستیار رسانه‌ای رئیس دفتر رئیس‌جمهور واکنش‌برانگیز شده است.

حساب علیرضا سلیمی، عضو هیئت رئیسه مجلس از تهران در شبکه ایکس نوشت: «عارف، معاون محترم اول :«ما نمی خواهیم بگوییم دولت را در چه شرایطی تحویل گرفتیم.» ای کاش دهان باز کرده بفرمایند: در شرایطی که داماد پزشکیان دستیار دفتر رئیس جمهور نبود! در شرایطی که برای پسر پزشکیان حکم مقام عالی صادر نشده بود! در شرایطی که رفقای حزبی هنوز هلدینگهای بزرگ اقتصادی و بنگاههای عظیم مالی را تصاحب نکرده بودند و…»

در شهریورماه سال جاری خبری از انتصاب حسن مجیدی، داماد مسعود پزشکیان به عنوان دستیار ویژه دفتر رئیس جمهوری منتشر شد. او مسعود پزشکیان را در سفر به عراق همراهی کرد.

اکبر گنجی، روزنامه‌نگار منتقد جمهوری اسلامی، این انتصاب را «فامیل‌سالاری» توصیف کرده و با فهرست کردن انتصاب‌ نزدیکان علی خامنه‌ای،‌ سعید جلیلی، ابراهیم رئیسی و مسعود پزشکیان در کانال تلگرامش نوشت: «بیهوده گمان کرده بودیم که پزشکیان به این فرایند پایان می بخشد.»

خبرگزاری فارس این خبر را با عکسی از یوسف پزشکیان و خواهرش زهرا پزشکیان با تیتر «عزیز پاستور» منتشر کرده است. بسیاری از مخاطبان این رسانه در اینستاگرام از این انتصاب انتقاد و «منش» ابراهیم رئیسی را ستوده‌اند که «بعد از سقوط هلی‌کوپتر فهمیدیم برادر دارد.»

وحید حاجی‌پور، روزنامه‌نگار در توییتی با انتشار تصویری از دوران نوجوانی یوسف پزشکیان نوشته: «کاری به درستی یا غلطی انتصاب «پسر» ندارم که دارن باهاش «پدر» رو می‌زنن ولی چرا کسی نمی‌پرسه مگه «پسر» در دوره نوجوانی، کارگر ساختمانی بود که با «پدر» می‌رفت روستاها و خانه بهداشت می‌ساخت؟ به دیدن باشه، همه چی رو ببینید.»

کاربر دیگری اما نوشته: « مضرات این قضیه برای آن مسئول به مراتب بیش از منافع آن است. یوسف پزشکیان برای پدر هزینه تراشی نکرده و استعفا دهند حتی اگر نیت، کمک بوده باشد.»

گروهی نوشته‌اند: «هر رئیس‌جمهوری اختیار دارد نفرات مورد اعتماد خودش را به هر منصبی تعیین کند.» اما بعضی هم با یادآوری جنجال «ژن خوب» درباره پسر محمدرضا عارف با ‌کنایه به اصلاح طلبان نوشته‌اند: «هنوز درگیری ها و پیچیدگی ها و بلدی های ژن های خوب را بلد نیست وگرنه اصلا پست نمی گرفت.» بعضی از کاربران هم اشتباهات یوسف پزشکیان در توییت‌هایش را یادآوری کرده‌اند و گفته‌اند او با این پیشینه، «مناسب کاررسانه‌ای نیست.»

یک کاربر هم به زمان اعلام انتصاب اشاره کرده و نوشته است: «۲۷ شهریورماه حکم یوسف پزشکیان صادر و هفتم آذرماه این موضوع رسانه‌ای می‌شود. ‌ حالا بهتر می‌توان پرتقال فروش را پیدا کرد…»

محمدعلی ابطحی با انتشار عکسی از دیدار اخیرش با رئیس‌جمهور که گفته آن را یوسف پزشکیان ثبت کرده است، به مرور مباحث این ملاقات پرداخته است. بعضی می‌گویند حضور فردی از اعضای خانواده که او را در سفرها و این‌گونه دیدارهای خصوصی همراهی کند و با اعضای خانواده او «محرم» باشد، پیشتر هم در میان مقامات و روسای جمهور سابقه دارد.

از: بی بی سی


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.