افزایش ۲۵ درصدی ورود پناهجویان به بریتانیا از کانال مانش؛ ایرانی‌ها در مقام سوم

چهارشنبه, 12ام دی, 1403
اندازه قلم متن

مهاجران با تحمل سختی‌های زیاد از راه کانال مانش خود را به بریتانیا می‌رسانند

رادیو فردا

شمار ورود پناهجویان خارجی به بریتانیا از طریق کانال مانش که فرانسه را به این کشور وصل می‌کند، در سال گذشته شاهد رشدی ۲۵ درصدی بوده است.

خبرگزاری فرانسه روز چهارشنبه ۱۲ دی‌ماه با استناد به وزارت کشور بریتانیا طی سال گذشته ۳۶ هزار و ۸۱۶ پناهجوی خارجی از طریق مسیر خطرناک کانال مانش وارد این کشور شده‌اند.

اگرچه این رقم نسبت به پارسال رشدی ۲۵ درصدی دارد، اما تقریباً ۹ هزار نفر کمتر از رکورد سال ۲۰۲۲ است.

خبرگزاری فرانسه می‌نویسد آخرین آمارها از جزئیات ورود پناهندگان خارجی نشان می‌دهد در ۹ ماه ابتدایی پارسال افغان‌ها با ۱۷ درصد، در صدر پناهندگان بودند و بعد از آنها اتباع ویتنام، ایران و سوریه قرار دارند.

این گزارش همچنین می‌گوید در کل سال گذشته ۷۶ پناهنده در این مسیر جان خود را از دست داده و مقامات فرانسه می‌گویند جان پنج هزار و ۸۰۰ پناهنده را در کانال مانش نجات داده‌اند.

آمارهای بریتانیا حاکی است که در سال گذشته میلادی، ایرانی‌ها پس از افغان‌ها، دومین گروه بزرگ پناهجویانی بودند که از کانال مانش عبور کردند و خود را به سواحل بریتانیا رساندند
بیشتر در این باره:

درخواست ایران برای «پیگیری جدی» قتل دو پناهجوی ایرانی در فرانسه

جهش ورود پناهجویان از کانال مانش، فشارها بر کِر استارمر نخست‌وزیر بریتانیا را افزایش داده است. اگرچه حزب کارگر در انتخابات ماه ژوئیه امسال برنده شد، اما احزاب دست راستی نیز موقعیت خود را به خاطر مخالفت با پناهندگی دادن به خارجی‌ها تقویت کردند.

آقای استارمر می‌گوید مقابله با ورود پناهجویان از طریق کانال مانش را تشدید خواهد کرد. او به محض در دست گرفتن سکان اداره کشور، طرح بحث‌برانگیز دولت محافظه‌کار قبلی برای اعزام مهاجران غیرقانونی به رواندا را کنار گذاشت و آن را یک «حیله» نامید؛ اما در عوض، قول داد که باندهای قاچاق انسان را که «گذرگاه‌ها را در دست گرفته»، در هم بکوبد.

او شبکه‌های قاچاق انسان را «تهدید امنیتی جهانی مشابه تروریسم» توصیف کرده است.

طی هشت سال گذشته ۱۵۰ هزار پناهجوی خارجی از طریق قایق‌های کوچک وارد بریتانیا شده است.

 

 


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.