ادامه حملات اسرائیل به مراکز نظامی، هسته‌ای ایران و مناطقی در تهران؛ وزیر خارجه ایران این حملات را «اعلان جنگ» خواند، سه سرلشکر در یک روز کشته شدند

جمعه, 23ام خرداد, 1404
اندازه قلم متن

عکس از: CNN

یک مقام اسرائیلی: از پرتاب صدها موشک ایران به سمت اسرائیل جلوگیری شد

یک مقام اسرائیلی به ایران‌اینترنشنال گفت: «اسرائیل در عملیاتی چشمگیر موفق شد از پرتاب صدها موشک زمین به زمین ایران به سمت خاک خود جلوگیری کند.»

او افزود: «صدها کامیون حامل موشک‌های ایرانی در جریان این عملیات خنثی شدند.»

مقام اسرائیلی به ایران‌اینترنشنال گفت که موساد، مشابه عملیات «پیجر» حزب‌الله، توانست در یک روند بلندمدت، نیروی هوافضای سپاه را فریب داده و یکی از حساس‌ترین و حیاتی‌ترین سامانه‌های حکومت ایران را مختل کند.

به گفته این مقام، این عملیات‌ها از طریق شرکت‌های پوششی بین‌المللی، جمع‌آوری اطلاعات دقیق، قاچاق قطعات به داخل ایران و همچنین قابلیت فعال‌سازی از راه دور با فاصله‌ای نزدیک به دو هزار کیلومتر حاصل شد.

حمله دوباره به تاسیسات هسته‌ای نطنز

شبکه خبر جمهوری اسلامی گزارش داد که دقایقی پیش اسرائیل مجددا تاسیسات هسته‌ای نطنز را مورد هدف قرار داد.

اسرائیل تصاویر عملیات موساد در خاک ایران را منتشر کرد

مقامات اسرائیلی ویدئوهایی از عملیات موساد در خاک ایران منتشر کردند.

بر اساس گزارش‌ رسانه‌های اسرائیلی، ماموران موساد در ماه‌های گذشته با نفوذ به داخل خاک ایران، پایگاه‌هایی در مناطق باز و نزدیک به سامانه‌های پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایجاد کرده بودند.

این پایگاه‌ها شامل موشک‌های هدایت‌شونده دقیق و پهپادهای انتحاری بوده که در شب حمله، به‌طور هم‌زمان از داخل ایران فعال شدند و سامانه‌های دفاعی جمهوری اسلامی را هدف قرار دادند.


آسمان ایران به روی پروازهای مسافربری بسته شد

در پی ادامه حملات اسرائیل به اهدافی در ایران، مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری از بسته شدن فضای پروازی ایران تا اطلاع ثانوی خبر داد.

سازمان هواپیمایی کشوری از مردم خواست تا از مراجعه به فرودگاه‌ها خودداری کنند.


سفارت اسرائیل در برلین تا اطلاع ثانوی تعطیل شد

سفارت اسرائیل در برلین روز جمعه به دلیل تشدید تنش‌ها در خاورمیانه تعطیل شد و تا اطلاع ثانوی بسته خواهد ماند.

این خبر را یکی از کارکنان سفارت اسرائیل در برلین به رویترز اعلام کرد.

اسرائیل جمعه حملاتی را علیه ایران آغاز و اعلام کرد که در این عملیات، تاسیسات هسته‌ای، کارخانه‌های موشک‌های بالستیک و فرماندهان نظامی را هدف قرار داده است.

این عملیات در راستای جلوگیری از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای انجام شده است.


شنیده شدن چندین صدای انفجار در شیراز

پس از شنیده شدن چندین صدای انفجار در شیراز، برخی رسانه‌های ایران از حملات نظامی به اهدافی در این شهر خبر دادند.

مقام‌های رسمی جمهوری اسلامی هنوز موج جدید حملات اسرائیل را تایید نکردند.

پیشتر صدای انفجار در تبریز شنیده شد.


وزیر دفاع اسرائیل: بیشتر فرماندهان ارشد نیروی هوافضای سپاه پاسداران کشته شده‌اند

یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، اعلام کرد که در جریان یک حمله، بیشتر فرماندهان ارشد نیروی هوافضای سپاه پاسداران کشته شده‌اند.

بر اساس بیانیه منتشرشده از سوی دفتر کاتز، این فرماندهان در زمان حمله در یک مرکز فرماندهی زیرزمینی حضور داشتند.

این اطلاعات در جلسه ارزیابی وضعیت با حضور وزیر دفاع و رییس ستاد ارتش، رییس موساد و دیگر مقام‌های ارشد ارتش اسرائیل به اشتراک گذاشته شد.

فرودگاه نظامی تبریز هدف حمله اسرائیل قرار گرفت

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که اسرائیل فرودگاه نظامی تبریز در ایران را هدف قرار داد.

کمی قبل از آن، برخی رسانه‌ها در ایران از انفجار در محدوده فرودگاه تبریز خبر دادند.

همزمان شاهدان عینی نیز از شنیده شدن صداهای مهیب در تبریز خبر دادند.

گزارش‌های تایید نشده حاکی از آن است که پایگاه دوم شکاری تبریز هدف حمله قرار گرفته است.

از: ایران اینترنشنال

در حملات نظامی اسرائیل به مراکز هسته‌ای، مقرهای فرماندهی نظامی و نقاطی دیگر در ایران، سه سرلشکر هدف قرار گرفتند و محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، حسین سلامی، فرمانده کل سپاه و غلامعلی رشید، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا کشته شدند.

فرمانده‌هانی که امروز در این حملات کشته شدند از چهرهای شاخص نیروهای مسلح و بخصوص سپاه پاسداران بودند.

با وجود اینکه علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران در پیام خود گفت «جانشینان و همکاران آنان بی‌درنگ وظائف خود را پی خواهند گرفت» اما حذف این افراد از ساختار قدرت بی‌شک تاثیرگذار خواهد بود. سوابق این افراد نشان می‌دهد که آنها از چهره‌های نزدیک و مورد وثوق فرمانده کل قوا بودند.

حملات اسرائیل به رغم آن صورت می‌گیرد که فروردین امسال علی خامنه‌ای در مراسم عید فطر خطاب به نمازگزاران گفته بود «احتمال زیاد نمی‌دهیم از بیرون شرارتی صورت گیرد».

کشتن این سه فرمانده ارشد نظامی ایران آن هم در تهران، می‌تواند زمینه‌ساز یک جنگ دامنه‌دار در منطقه باشد که پای آمریکا را نیز به وسط میدان بکشد.

از: بی بی سی


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.