علی پور کاوه- مدیر کل تأمین و توزیع کالا در وزارت صنعت، معدن و تجارت، از پایان قریب الوقوع ذخیره سازی ۲۴ قلم کالای اساسی مورد نیاز مردم و کارگاههای تولیدی کشور خبر داده است.
این کالا ها شامل گوشت قرمز، مرغ، برنج، روغن، شکر، ذرت، جو، گندم، کنجاله و کالاهای دیگر مانند کاغذ، لاستیک و فولاد می شود.
اسدالله عسگر اولادی- عضو هیأت نمایندگان اتاق تهران، به خبرگزاری فارس گفته است که دولت برای ۶ تا ۸ ماه آینده ذخایر لازم را تأمین نموده و حداقلهای مورد نیاز مردم به وفور یافت می شود.
در همین حال در چهارچوب اجرای اقتصاد مقاومتی در برخی محافل زمزمه بازگشت کوپن به بازار شنیده می شود.
اسدالله عسگر اولادی، به سئوالی که گفته می شود بسیاری از کارشناساسان معتقدند که یکی از دلایل مهم تنظیم بازار در شرایط جنگ دهه ۶۰ ذخیره مناسب ۲۴ قلم کالاهای اساسی بوده، پاسخ داد که «آنچه در زمان جنگ باعث شد که ایران سربلند و پیروز باشد و تورم کمتری را در کالاهای اساسی تجربه کند، ایدئولوژی مردم بود که معتقد بودند باید جنگ را حفظ کنند». وی تأکید کرد که در آن هنگام مردم دفاع را وظیفه اصلی خود قرار داده بودند و در این جهت هر کاری لازم بود انجام میدادند. عسگر اولادی همچنین گفت که در زمان جنگ وی به عنوان مثال به جای دو عدد نان مورد نیاز در روز، یک نان میخریده و این کار به نظر او، یعنی «اقتصاد مقاومتی».
یاد آور می شویم که آیت الله خامنهای- رهبر جمهوری اسلامی ایران، امسال را سال “اقتصاد مقاومتی و تولید ملی و ایرانی” نامیده و از مردم خواسته تا خود را برای تحقق این آرمان آماده سازند.
از: ار اف ای