دخالت سازمان اطلاعات سپاه درباره بستری، ترخیص و دفن مبتلایان و قربانیان کرونا

یکشنبه, 11ام اسفند, 1398
اندازه قلم متن

ایران وایر: 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سراسر کشور بیمارستان‌ها و مراکز آموزشی و پزشکی زیادی دارد

یک منبع مطلع به «ایران‌وایر» گفت: «هیچ آمار دقیقی از تلفات و مبتلایان به ویروس کرونا در ایران وجود ندارد.»

این منبع مطلع با اشاره به دخالت سازمان اطلاعات سپاه در موردپذیرش، ترخیص بیماران مبتلابه کرونا و دفن قربانیان این ویروس در مراکز درمانی وابسته به سپاه پاسداران می‌گوید: «در ابتدا سازمان اطلاعات سپاه به همه کادر پزشکی دستور داده بود که اطلاع‌رسانی با آن‌ها هماهنگ شود اما در چند روز اخیر آن‌ها می‌خواهند جزییات مربوط به این بیماران نیز با آن‌ها هماهنگ شود.» به گفته این منبع مطلع سازمان اطلاعات سپاه اخیرا از مراکز درمانی خودش خواسته، پذیرش و ترخیص بیماران مبتلابه کرونا و دفن قربانیان این ویروس کشنده با هماهنگی این سازمان صورت بگیرد: «این کارعملا امکان‌پذیر نیست و کادر پزشکی مراکز درمانی سپاه از این موضوع ناراضی هستند.» بااین‌حال، این منبع مطلع تاکید می‌کند که آمار دقیقی از تعداد مبتلایان و تلفات این ویروس به دلایل مختلف ازجمله امکانات تشخیصی لازم و یا اشتباه در تشخیص این ویروس از ویروس آنفولانزا در اولین روزهای انتشار وجود ندارد.

به گفته این منبع مطلع آمار مبتلایان و تلفات ویروس کرونا در روزهای اخیر از بیمارستان‌های وابسته به سپاه نیز با هماهنگی سازمان اطلاعات سپاه اطلاع‌رسانی می‌شود.

پیش‌ازاین، یک منبع مطلع دیگر از تهدید پزشکان توسط سازمان اطلاعات سپاه برای از اطلاع‌رسانی درباره این ویروس خبر داده بود. این منبع مطلع روز پنجشنبه بیست و هفتم فوریه به «ایران‌وایر» گفته بود: «روز شنبه سوم اسفند ۱۳۹۸، جمعی از پزشکان متخصص تهران با «ایرج حریرچی»، معاون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جلسه‌ای داشتند و طی آن، گزارش‌های خود را از شیوع ویروس «کرونا» در تهران و شهرهای مختلف ایران ارایه کردند؛ اما پس از پایان این جلسه، سپاه پاسداران جمهوری اسلامی توسط حراست وزارت بهداشت وارد عمل شد و تمامی پزشکان حاضر در این جلسه را تهدید کرد که اگر محتوای مذاکرات انجام‌شده منتشر شود، مسئولیت هرچه پیش آید، برعهده همین پزشکان است.»

پیش‌تر یک روزنامه‌نگار نیز از برخورد اطلاعات سپاه با روزنامه‌ها درباره انتشار اخبار مربوط به ویروس کرونا خبر داده بود. این روزنامه‌نگار به سایت «خبرنگاری جرم نیست»، گفته بود: «در اولین روزی که خبر شیوع ویروس کرونا در قم منتشر شد، ما خبری درباره‌اش نوشتیم که باوجود آن‌که خبرمان هم درست و واقعی بود اما مسئولانی در تماس تلفنی با مدیر مسئول خبرگزاری برخورد شدید کردند و گفتند با انتشار این خبر، امنیت کشور را به خطر انداخته‌ایم! اما وقتی آمار مبتلایان به کرونا در کشور افزایش پیدا کرد، فضا کمی تغییر یافت. دیگر می‌دانستند نمی‌شود کرونا را به‌طور کل انکار کرد. جلسه‌ای گذاشتند و گفتند اشکالی ندارد که خبرهای کرونا منتشر شوند اما خط قرمزها رعایت شود و جوری نوشته نشود که ترس ایجاد کند.»

به گفته یکی از پرستارانی که در یکی از بیمارستان‌های متعلق به سپاه پاسداران کار می‌کند، مراکز درمانی سپاه پاسداران از همان نخستین روزهایی که شایعه انتشار ویروس در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده بود اما از سوی مسئولان وزارت بهداشت تکذیب می‌شد، به پزشکان متخصص عفونی که در بیمارستان‌های وابسته به سپاه کار می‌کنند، درخواست شد یک دستورالعمل آموزشی برای پیشگیری از کرونا بنویسند. این دستورالعمل در بروشورهایی به همه ارگان‌های تحت نظر سپاه فرستاده شد. این منبع مطلع می‌گوید: «به نظر می‌رسید به همین دلیل ارگان‌های تحت نظر سپاه مسائل بهداشتی و پیشگیری از کرونا را بیشتر از ارگان‌های دیگر رعایت می‌کنند.»

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سراسر کشور بیمارستان‌ها و مراکز آموزشی و پزشکی زیادی دارد. شناخته‌ترین بیمارستان‌های متعلق به سپاه پاسداران در تهران، بیمارستان بقیه‌الله و دانشکده علوم پزشکی بقیه‌الله، بیمارستان نجمیه و بیمارستان قلب جماران است.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.