حملات مکرر روزنامه کیهان به جبهه ملی ایران

پنجشنبه, 6ام آذر, 1393
اندازه قلم متن

kayhan

سایت ملیون ایران: روزنامه کیهان در شماره ۴ آذر ۱۳۹۳ خود به جبهه ملی با ادعاهای واهی این سازمان سیاسی را به عنوان مزدبگیر سیا قلمداد کرده است. این حالیستکه هر انسان بیغرضی که کوچکترین آشنائی با مسائل سیاسی ایران داشته باشد میداند که جبهه ملی همواره یکی از پاکدامن ترین سازمانهای سیاسی ایران بوده و هست. روزنامه رژیمی که صدها میلیادر دلار سرمایه های ملی ایران را حیف و میل نموده و مانند غنیمت جنگی میان هواداران خود تقسیم نموده و فقط برای خرید یک رای در شورای شهر تهران برای هموار نمودن راه فاسدان ۸ میلیارد تومان پرداخت میکند، در اینجا میخواهد ادعای مبارزه با فساد و وابستگی نماید.

دستگاههای امنیتی جمهوری اسلامی اخیراً فشارها را بر روی جبهه ملی ایران متمرکز کرده اند. نوشته روزنامه کیهان ۲۳ آبان پیش در مورد جبهه ملی  و تهدید سایت عماریون که از ایران و زیر نظر جمهوری اسلامی به تهدید علیه مبارزان خارج از کشور جبهه ملی ایران پرداخته و مقاله ۴ آذر شاهد این مدعاست. کیهان که از سخنگویان نهادهای امنیتی و سخنگوی علی خامنه ای بوده است، با اقدامی که شباهت با پروژه های جنائی قبلی آنان دارد به بهانه های واهی این سازمان را با فضا سازی هدف حملات جدیدی قرار داده است که ادعای توهین به شیعیان جهان یکی از آنهاست. در حالی که رژیم همیشه ادعا مینموده که این سازمان از افرادی غیر فعال و بی آزار تشکیل میشود، علت وحشت آنها و جلوگیری از برگزاری جلسات این سازمان و یا مراسم سالگرد قتل فروهرها چیست؟ آیا آزادی، دموکراسی و جدائی دین از حکومت که جبهه ملی و دیگر سازمانهای ملی خواهان آنند، امروز چنان گسترده شده که رژیم دیکتاتوری و فاسد جمهوری اسلامی آن را تهدیدی برای خود میداند؟

در زیر نوشته کیهان آمده است. قضاوت در باره درستی مطالب این نوشته به عهده خوانندگان عزیز است:

ردپای ۶۰ سال خیانت و جنایت روایتی مستند از دخالت‌ها و جنایات‌ آمریکا در ایران ۱۳۹۲-۱۳۳۲
کمک سیا برای انتشار روزنامه جبهه ملی(پاورقی)

Research@kayhan.ir
۱. جبهه ملی در همکاری کامل با سازمان سیا، همچنان به دنبال براندازی جمهوری اسلامی ایران بود. در این دوران، این مزدوران آمریکا از هر فرصتی برای ساقط کردن جمهوری اسلامی استفاده می‌کردند. آن‌ها هنگامی که متوجه شدند صادق قطب‌زاده نیز به دنبال طرح براندازی نظام جمهوری اسلامی است، با او نیز ارتباط گرفته و در توطئه وی نقش آفرینی کردند. فردی به نام سرهنگ دهقانی آذر، رابط گروه نیما با قطب‌زاده بود. سرهنگ دهقانی آذر از طریق امیر ابراهیمی با قطب‌زاده آشنا شده بود. امیر ابراهیمی عضو کمیته مرکزی حزب ایران و به همراه شاپور بختیار از مؤسسین این حزب بود. در واقع، بخشی از جبهه ملی در ماجرای کودتای قطب‌زاده – شریعتمداری که در فروردین ۶۱ کشف و خنثی شد نیز دخالت داشته است

۲ . از دیگر اقدامات ضدانقلابی جبهه ملی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، کارهای تبلیغاتی آنان علیه نظام اسلامی بود. یکی از کسانی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی با سوء استفاده از جو بوجود آمده، اقدام به انتشار روزنامه با هدف بدبین کردن مردم به نظام اسلامی کرد، احمد انواری ـ از اعضای جبهه ملی ـ بود

۳. وی قبلاً در دوره مصدق، روزنامه پرخاش را به طرفداری از مصدق منتشر می‌کرد. وی که در سال ۱۳۲۸ «جبهه روزنامه نگاران ملی» را تأسیس کرده بود، آن را در خدمت جبهه ملی و دکتر مصدق قرار داده، خود ریاست آن را نیز بر عهده گرفته بود

۴. وعاتی ضد انقلابی، از کشور گریخت و به جمع ضد انقلابیون در انگلستان پیوست. وی در انگلستان مورد استقبال بقایای جبهه ملی ایران قرار گرفت و به مدیریت نشریه «جبهه ملیّون ایران» منصوب شد .۴

انواری در سال ۱۳۶۴ در یکی از مقالات خود در نشریه جبهه ملیّون ایران، با ابراز ناامیدی از موفقیت جنگ مسلحانه علیه نظام جمهوری اسلامی ایران، توسل به مبارزات سیاسی و «استحاله درونی رژیم» را توصیه می‌کند.

۵. باید توجه داشت که انواری برای انتشار نشریه جبهه ملیّون ایران، از کمک‌های غیر مستقیم سازمان سیا استفاده می‌کرد. ماجرا از این قرار بود که دریادار احمد مدنی ـ وزیر دفاع دولت موقت بازرگان که پس از فرار از کشور مستقیماً با سازمان سیا در ارتباط قرار گرفت ـ برای انتشار هر شماره این نشریه، مبلغ بیست هزار پوند به احمد انواری پرداخت می‌کرد.

۶. احمد انواری در سال ۱۳۶۵ نیز از موضع شبیه رهبری جبهه ملی، برای نهمین کنگره جبهه ملی ایران در اروپا پیام فرستاد.
مع‌ذالک انواری با وجود داشتن چنین سوابق سیاهی، در سال ۱۳۷۲ و در دوران ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی، که سیاستی با عنوان تنش‌زدایی

۷. دنبال می‌شد، به کشور بازگشت و مورد استقبال برخی مجامع و محافل غربگرا قرار گرفت

سرانجام وی در سال ۱۳۷۵ از دنیا رفت و افرادی چون داریوش فروهر، ادیب برومند، علی اردلان، محمد توسلی، عبدالعلی بازرگان و عزت الله سحابی برای او مجالس یادبود برگزار کردند.

۸. به هر حال، جبهه ملی به فعالیت‌های ضدانقلابی خود در هماهنگی با سیاست‌های ضد ایرانی دولت آمریکا، همچنان ادامه می‌دهد. حاج احمد قدیریان ـ از مبارزین و زندانیان پیش از انقلاب ـ نیز در سال ۱۳۸۰ در خاطرات خود راجع به جبهه ملی می‌گوید:

۹. «جبهه ملی یکی از گروه‌هائی است که هم‌اکنون در خارج فعالیت دارند و روزنامه «جبهه ملی» را نیز مرتب چاپ می‌کنند. دبیرکل آن‌ها شخصی است به نام دکتر خسرو اکمل که بعد از سنجابی که در سن ۹۰ سالگی فوت کرد، مسئولیت این جبهه را برعهده‌دارد. این‌‌ها الان وابسته به آمریکا و انگلستان هستند، ولی از آمریکا تغذیه می‌شوند.»

ب – نهضت آزادی:
۱۰. چند سال پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، «نهضت آزادی ایران» از دل تشکیلات غربگرای «جبهه ملی ایران»، بیرون آمد و به ریاست مهندس بازرگان اعلام موجودیت کرد.

در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۴۰، مهندس بازرگان پس از کسب اجازه از دکتر مصدق، اقدام به راه اندازی نهضت آزادی می‌کند. دکتر مصدق نیز با ارسال نامه‌ای برای مهندس بازرگان، تأسیس نهضت آزادی را تبریک می‌گوید !

۱۱. مهندس بازرگان نیز در سخنرانی خود به مناسبت افتتاحیه ی نهضت آزادی می‌گوید:
«نهضت آزادی ایران به هیچ وجه من الوجوه در صدد ایجاد دکانی در مقابل جبهه ملی ایران و در عرض آن نیست. بلکه در طول آن و در حکم یکی از عناصر تشکیل دهنده و تکمیل کننده آن است».۱۱

بازرگان طی نامه‌ای در تاریخ ۲۰ آبان ۱۳۷۲ نیز اظهار می‌دارد که نهضت آزادی چیزی جدای از جبهه ملی نیست. وی می‌گوید:

۱۲. «نهضت آزادی ایران جدا شده از جبهه ملی دوم و مخالف و مخرب آن نبود. بلکه حزبی بود از ملیّون مبارز ایران و جبهه ملی و از عناصر تشکیل دهنده آن. ما می‌خواستیم مانند احزاب و گروه‌های دیگر عضو جبهه ملی بوده و حالت متفرق انفرادی نداشته باشیم»

اما همین جبهه ملی دوم که مهندس بازرگان تشکیلات خود را جزیی از آن، در طول آن و نه در مقابل آن، و هم چنین در جهت تقویت و پشتیبانی از آن، معرفی می‌کند ؛ در یکی از تحلیل‌های نهضت آزادی چنین معرفی می‌شود:

۱۳. «در احیای مجدد جبهه ملی، سیاست انگلستان نقش اول و سیاست آمریکا نقش دوم را بازی می‌کرد»

یعنی مهندس بازرگان اعتراف می‌کند که جبهه ملی دوم ـ که اعضای نهضت آزادی نیز بخشی از آن را تشکیل می‌داده‌اند ـ با طراحی انگلیس و آمریکا شروع به فعالیت کرده بود. یعنی در واقع بازرگان اقرار می‌کند که در خط انگلیس و آمریکا حرکت می‌کرده است !


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.