خبرگزاری فارس روز چهارشنبه در گزارشی ضمن ادعای نقش داشتن امیر حسین مرادی در آتش زدن مکانهای عمومی در عین حال نامه او را منتشر کرد که در آن اعلام کرده در این اتفاقات نقش نداشته و در جلسات دادگاه با ویلچر حاضر شده است.
این خبرگزاری در گزارشی ضمن انتشار تصاویر و متن اعترافات امیرحسین مرادی، یکی از سه معترض محکوم شده به اعدام، مدعی شد که او در آتش زدن شهرداری منطقه دو ناحیه دو و همچنین موسسه مالی ملل در آریاشهر نقش داشته است.
این خبرگزاری در عین حال نامه امیرحسین مرادی خطاب به رییس قوه قضاییه را منتشر کرد که در آن اعلام شده از این اتفاقات فیلم گرفته و در آن هیچ نقشی نداشته است.
امیرحسین مرادی در این نامه که مریم مرادی، وکیلش در اینستاگرام منتشر کرده، نوشته است: «در خصوص فیلمهای داخل تلفن همراه اینجانب که خواهشمندم حتما شخصا ملاحظه بفرمایید، صرفا از حوادث آن شب و صحنه آتش گرفتن بانک و خودروی شهرداری فیلم اخذ شدهاست و اینجانب هیچ فعل یا ترک فعلی در این خصوص انجام ندادهام».
مرادی در این نامه اعلام کرد که درباره این اتهامات هیچ مستندی وجود ندارد و تنها مستند اعترافاتی است که در شرایط انفرادی و بیماری او گرفته شده است.
او نوشت که پس از صدور کیفرخواست به بیمارستان اعزام شده و در جلسات دادگاه نیز با ویلچر حاضر شده است.
چهار وکیل امیرحسین مرادی، محمد رجبی و سعید تمجیدی روز یکشنبه خبر دادند که دیوان عالی کشور بررسی دوباره پرونده این سه معترض آبان ماه را پذیرفته است.
مصطفی نیلی، بابک پاکنیا و حسین تاج، سه وکیلی بودند که وکالت این سه نفر را پذیرفته بودند. مریم مرادی، وکیل و یکی از اقوام امیر حسین مرادی، نیز دو هفته پیش از برگزاری دادگاه وکالت او را پذیرفته و در جلسه دادگاه حضور داشته است.
موافقت دیوان عالی کشور با بررسی دوباره این پرونده پس از انتشار توییتهایی با #اعدام_نکنید رخ داد که بزرگترین اعتراضات مجازی علیه دستگاه قضایی جمهوری اسلامی است.
با این حال رییس و سخنگوی قوه قضاییه ایران دلیل آمار بالای این هشتک را استفاده از «رباتها» دانسته و این هشتک را «فضاسازی» خواندهاند.
ابراهیم رئیسی، رییس قوه قضاییه، با تاکید بر اینکه خط قرمز قوه قضاییه «اغتشاش» است، اعلام کرده که «فضاسازیها و جوسازیها» بر رفتار این قوه تاثیرگذار نیست.