ستاد امر به معروف «حکم ممنوعیت» دوچرخه‌سواری زنان در خراسان رضوی را گرفت

Tuesday, 4th August, 2020
اندازه قلم متن

مهدی روزبهانه،‌ رییس هیات دوچرخه‌سواری خراسان رضوی،‌ گفت ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اخذ مجوزهایی موجب تصویب ممنوعیت دوچرخه‌سواری زنان در مکان‌های عمومی شد.

روزبهانه دوشنبه ۱۳ مردادماه گفت این هیات پیگیر است تا زنانی که «حجاب خود را رعایت می‌کنند و به هنجارهای جامعه شهری مشهد با توجه به مذهبی بودن مشهد پایبندند، مشکلی بابت دوچرخه‌سواری نداشته باشند.»

او  ضمن اشاره به محدودیت‌های دوچرخه‌سواری زنان افزود: «باعث این محدودیت‌ها افرادی بودند که در گذشته بدون رعایت صحیح حجاب و استفاده از لباس‌های زننده همگام دوچرخه‌سواری توجه زیادی را به این مساله جلب کردند.»

روزبهانه در همین زمینه به آن‌چه که «سوء استفاده رسانه‌های بیگانه» خواند اشاره کرد و از ورزشکاران خواست در این زمینه «هوشیاری» خود را حفظ کنند.

پیشتر در خردادماه هادی سبحانی،‌ دادستان طرقبه شاندیز،‌ دوچرخه‌سواری زنان را با استناد به مصوبه ستاد امر به معروف و نهی از منکر این شهرستان ممنوع و «حرام» اعلام کرد.

از: ایران اینترنشنال


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.