بر اساس اطلاع ایرانوایر، دستگاه قضایی جمهوری اسلامی، سپیده قلیان، فعال مدنی زندانی در ایران را برای رسیدگی به شکایت آمنهسادات ذبیحپور، خبرنگار صدا و سیما، از او احضار کرده است. سپیده قلیان با انتشار پیامی از زندان گفته در این دادگاه حاضر نخواهد شد.
در متن احضاریه ارسال شده برای سپیده قلیان که روز یکشنبه ۱۱ تیر به دست ایرانوایر رسیده آمده است که او باید به دلیل شکایت آمنه سادات ذبیحپور، مبنی بر «نشر اکاذیب در فضای مجازی» و نیز «فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی در فضای مجازی» در روز ۲۸ تیر در مجتمع قضایی کچویی تهران حاضر شود.
سپیده قلیان در پیام خود درباره این احضاریه گفته برای اتهامی احضار شده است که پیش از آن در دادگاه انقلاب رسیدگی و حکم آن صادر شده است. خانم قلیان نوشته: «خبر جدید چیزی میان خشم و خنده برمیانگیزد. با اتهامی که قبلاً هم دادگاه آن برگزار شده است و هم حکم آن صادر، دوباره دادگاهی در شُرف برگزاری است. یعنی من به اتهامی به دادگاه احضار شدهام که پیش تر از سوی شعبه ۲۴ دادگاه انقلاب رسیدگی شده است.»
سپید قلیان با تاکید بر اینکه در چنین دادگاهی حاضر نخواهد ادامه داده است: « قوهی قضاییهی جمهوری اسلامی، نهادی که تنها در عرض یک سال چندین نفر را در دادگاههای چنددقیقهای به اعدام محکوم کرد و ظرف چند روز حکم را اجرا، از دید من نه صلاحیت قضایی دارد و نه مشروعیت. از این رو در این دادگاه عجیب شرکت نخواهم کرد.»
سپیده قلیان پس از بازداشت در سال ۱۳۹۷ به جرم حمایت از کارگران هفت تپه مجبور به اعترافات اجباری شد. او پس از آزادی از زندان تاکید کرد که آمنه سادات ذبیح پور، خبرنگار برنامه بیست و سی در اعترافگیری از او مشارکت داشته است.
قلیان درباره نقش ذبیحپور در تهیه اعترافات تلویزیونی گفته بود: «در مراحل تولید طراحی سوخته، شخص خانوم آمنه سادات ذبیحپور، در اتاق بازجویی حضور داشت تا پس از ساعتها شکنجهی جسمی و روحی، متنی را از قبل آماده کرده بود، برای خواندن در مقابل دوربین، در اختیار ما بگذارد»
سپیده قلیان به دلیل نقش آمنهسادات ذبیحپور در اعترافگیری اجباری، از او شکایت کرد اما دستگاه قضایی جمهوری اسلامی به سرعت پرونده شکایت از «آمنه سادات ذبیح پور»، را مختومه اعلام کرده و قرار منع تعقیب او را صادر کرد.
خانم قلیان که از سال ۱۳۹۷ و پس از فعالیتهای مدنی و حمایت از کارگران در زندان بود، اواخر اسفند پارسال در پایان دوران محکومیتش از زندان آزاد شد.
او بلافاصله پس از آزادی در مقابل زندان شعار «خامنهای ضحاک، می کشیمت زیر خاک» سر داد و به همین دلیل دوباره دستگیر و به ۲ سال زندان محکوم شد.