بیش از ۳۰ میلیون عضو در ۲۴ ساعت؛ تردز یا توئیتر؟ تفاوت‌ها و شباهت‌ها

پنجشنبه, 15ام تیر, 1402
اندازه قلم متن

صدای آمریکا

متا – شرکت مادر اینستاگرام، فیس بوک و واتس‌اپ – روز چهارشنبه آخرین سرویس خود را به نام تردز راه اندازی کرد.

تردز وابسته به اینستاگرام است و حتی برای داشتن یک اکانت در آن نیازمند داشتن اکانتی در اینستاگرام هستید، تمرکز اصلی برنامه جدید به اشتراک گذاری متن‌های کوتاه است. کاربران می توانند حداکثر ۵۰۰ کارکتر پست کنند یا ویدیوهای تا پنج دقیقه را به اشتراک بگذارند، استقبال از این شبکه اجتماعی جدید بسیار قابل توجه بوده است و بیش از ۳۰ میلیون درخواست عضویت تنها تا روز پنجشنبه، یک روز پس از رونمایی از این پلتفرم به ثبت رسیده است.

اما شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که تفاوت تردز و توئیتر در چیست؟! پاسخ بسیار کوتاه است:« تردز ایلان ماسک ندارد.»

کانر هیز، معاون بخش تولید متا، در مصاحبه‌ای گفت: «اشتیاق برای چیز جدیدی وجود دارد». او افزود شخصیت‌های سرشناس به‌ طور خاص به دنبال جایگزینی برای توییتر بوده‌اند که «احساس سازنده‌تر و مثبت‌تری داشته باشد».

از زمانی که ماسک در ماه اکتبر توئیتر را تصاحب کرد، این شرکت با مشکلات متعددی مواجه شد،‌ سیاست‌های تأیید علامت آبی خود را تغییر داد و با انتقاد کاربران و تبلیغ‌کنندگان به خاطر نحوه تعدیل محتوا مواجه شد. آخر هفته گذشته، ماسک تعداد پست‌هایی را که کاربران می‌توانند ببینند، محدود کرد و گفت می‌خواهد با «سطوح شدید حذف داده‌ها» مبارزه کند.

رفتار آقای ماسک بهترین فرصت برای رقبای توئیتر بود تا پابه عرصه رقابت بگذارند، ماستادون، بلو اسکای وچندین اپلیکیشن دیگر وارد گود رقابت شدند، اما دقیقاً در زمانی که بسیاری شانس بالا در رقابت را به بلو اسکای می‌دادند متا با اپ جدیدش اعلام حضور کرد، پلتفرمی که برای عضویت در آن نیازی هم به درخواست دعوتنامه از این و آن به مانند بلو اسکای نیست. میلیون‌ها درخواست عضویت تنها در اولین روز شروع فعالیت این پلتفرم تازه کار خودش نشان از هوش بالای آقای زاکربرگ در انتخاب زمان مناسب معرفی جدیدترین عضو خانواده متا است.

اما تردز چیست؟ و چگونه از آن استفاده کنیم؟

تردز جدیدترین برنامه رسانه اجتماعی متا است، این برنامه بر پایه نوشتار متنهای کوتاه است و در آن به مانند توئیتر می‌توانید عکس و فیلم‌های خود را هم به اشتراک بگذارید. استفاده از آن بسیار آسان است و تنها کافی است دانلودش کنید و با استفاده از اکانت اینستاگرام خود وارد شوید، نشانه‌های پایین صفحه اپ دقیقاً به شما راهنمایی می‌کند که با کدامیک می‌توانید پیام خود را به اشتراک بگذارید و یا سری به پروفایل خودتان بزنید.

از نظر ظاهر و مدل اجرایی، تردز بسیار شبیه به توئیتر است اما بدون محدودیت‌هایی که آقای ماسک جدیداً برای توئیتر در نظر گرفته است مانند محدودیت در تعداد متن‌های پست‌ شده، نکته جالب اینجاست که اگر حساب کاربری شما در اینستاگرام دارای تیک آبی است و در اصطلاح تایید شده است، دیگر نیازی به تایید مجددش در تردز ندارید، تیک آبی شما به همراه تمام کسانی که در اینستاگرام دنبال می‌کردید به اکانت شما در تردز منتقل می‌شود.

اما توئیتر چه دارد که تردز در حال حاضر ندارد؟

فید دنبال‌کننده: در حال حاضر تنها یک فید اصلی وجود دارد، در اصل همه چیز در آنجا ریخته می‌شود و شما نمی‌توانید فید انتخابی خود را داشته باشید.

امکان ویرایش: امکان ویرایش متن نوشته شده که از جمله امکانات توئیتر آبی است در تردز وجود ندارد.

تعداد کارکترها: هیچ نشانه‌ای و اخطاری به شما تعداد کارکترهای وارد شده را نمایش نمی‌دهد، اینکه برای مثال از حد مجاز فراتر رفته‌اید یا خیر.

جستجو: یکی دیگر از ضعف‌ها نبود امکان جستجو در میان پیام‌های متنی ارسالی و حتی هشتگ‌هاست، که احتمال می‌رود به زودی اضافه شود.

به این کمبودها باید امکان ارسال پیام مستقیم به یک کاربر را نیز اضافه کرد.

در حال حاضر این پلتفرم جدید در بیش از یکصد کشور جهان در دسترس است و با توجه به آسانی عضویت در آن در هر ساعت هزاران کاربر جدید به آن اضافه می‌شود، باید دید برنده نهایی مبارزه‌ای که آقای ماسک پیشتر پیشنهادش را به مارک زاکربرگ داده بود بر روی کدام رینگ تعیین می‌شود.


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

برچسب‌ها: ,

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.