لجبازی اتمی حکومت تا فروپاشی ایران ادامه خواهد داشت. رفتار آنها باعث شده تا دشمنیهای فلجکننده بر علیه کشور بسیج شوند. و برای آنکه شکممان سیر بماند، نفت را که ثروت نسلهای مختلف ایرانیان است، برای آرد و گندم و مرغ به تاراج میبرند!
برگشتیم به روش تهاتر و دادوستد که در عهد قدیم رایج بود! داریم نفت می دهیم تا آرد بگیریم. کود پتروشیمی می دهیم تا گندم بگیریم. چرا؟ چون مسئولان می گویند می خواهیم از وابستگی به نفت در آییم و به انرژی هسته ای برسیم! این را البته مسئولان جمهوری اسلامی می گویند تا میزان بلاهتی که مرتکب می شوند، زیر چتری از خیرخواهی پنهان بماند. اما اگر می خواهید اصل ماجرا را بدانید کمی تأمل کنید. این موضوع خود شماست که شاید الان از صف طویل مرغ یا نان به خانه برگشته اید. می خواهم یک نگاه کلی به این موضوع بیاندازیم.
در طی این سالها غرب برای آنکه آژانس انرژی اتمی بتواند بر صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران نظارت کند، چندین بسته پیشنهادی به ایران ارائه داد. هدف آژانس؛ نظارت بر صلح آمیز و استاندارد بودن فعالیتهای اتمی ایران بود. مانند نظارتی که سازمان دامپزشکی بر کشتارگاهها می کند تا از بهداشتی بودن محصولات گوشتی مطمئن شود. یا نظارتی که وزارت بهداشت بر فعالیت رستورانها می کند. طبیعی است اگر یک رستوران از ورود مأموران بهداشت جلوگیری کند، احتمال فعالیت غیربهداشتی و غیرمجاز در آن رستوران می رود. همانطور که وقتی جمهوری اسلامی برای ورود کارشناسان فنی آژانس بین المللی انرژی اتمی مانع درست می کرد، حتی خوش بین ترین کشورها مثل روسیه هم با رفتار ایران موافقتی نداشتند. چاره کار برخورد سازمانهای نظارتی با متخلف است.
ایران ادعا می کرد برای صنعت کشاورزی و برق و اینترنت به انرژی اتمی نیازمند است و با این تبلیغات، عده ای از مردم ناآگاه را هم که از حقوق اولیه انسانی محرومند، به میدان آورد تا شعار بدهند و “حق مسلم” خود را فریاد بزنند. اما بسته پیشنهادی غرب به ایران این بود که در قبال نظارت فنی آژانس، ما به شما کمکهای علمی می کنیم تا صنعت کشاورزی و یا مشکل برق کشورتان حل شود. در نیروگاه بوشهر یاریتان می کنیم. اینترنت شما را گسترش می دهیم. نمی خواهم بگویم غربیها خوبند. اما آنها لااقل در ظاهر تعهداتی دادند که باید به آن عمل می کردند. و وقتی ایران هیچکدام از شروط را نپذیرفت، دنیا داوری کرد که مسئولیت کارشکنی ها به عهده ایران است.
مذاکرات رسید به سال ۱۳۸۵. یعنی شش سال قبل که آقای علی لاریجانی نماینده رهبری در مذاکرات هسته ای بود. او در سخنانی تاریخی گفت “غرب می خواهد با آب نبات سر ما را گرم کند!” اشاره او به بسته پیشنهادی غرب درباره کمک به صنعت کشاورزی و برق و اینترنت ایران بود. لاریجانی گفت: “ایرانی ها هوش و حواس دارند و تفاوت اینکه دانش هسته ای را داشته باشند و یا به برخی تجهیزات و امکانات در زمینه اینترنت و کشاورزی دست یابند را می فهمند. نباید فکر کنید که می توانید با آب نبات سر ما را گرم کنید. آیا مشکل ما اینترنت و یا مسائل مربوط به کشاورزی است؟ و یا اینکه بحث ما در مساله هسته ای می باشد؟” [روزنامه های ۶ شهریور ۱۳۸۵]
آن آب نبات را امروز داریم از هند و پاکستان می گیریم! آن هم در مقابل دادن نفت، که ثروت بزرگ نسلهای امروز و فردای ایرانیان است. به این می رسیم اما آخر ماجرا را هم بشنوید. القصه؛ کارشکنی های جمهوری اسلامی برای اینکه نظارت آژانس را قبول نکرد، چنان بالا گرفت که سازمان ملل ناگزیر شد قطعنامه های تحریمی بر علیه ایران تصویب کند. رئیس جمهور آن قطعنامه های تحریمی را “کاغذپاره” نامید و با لحنی کوچه بازارای به سازمان ملل گفت: “آنقدر قطعنامه صادر کنید تا قطعنامه دانتان پاره شود!” بعد از چند سال مذاکره، عاقبت ماه قبل زمان عمل به آن کاغذپاره ها رسید. از ماه قبل شصت درصد نفت ایران روی دست دولت ماند! بانکهای جهان معامله با ایران را متوقف کردند. بیمه های نفتکش ها و کشتی های ایران متوقف شد. و تأثیر آن “کاغذپاره ها” در عرض کمتر از یک ماه، به داخل خانه من و شما هم رسید و قیمت همه چیز و بخصوص مواد غذایی را چند برابر کرد! عده ای از مسئولان واقع بین گفتند در شرایط وخیم اقتصادی مانند “شعب ابیطالب” هستیم، اما آیت الله خامنه ای که گرداننده اصلی فعالیتهای اتمی نظام است گفت: برعکس ما در شرایط پیروزیهای بزرگی مثل بدر و خیبر قرار داریم!
حالا شما بهتر از ما از صف مرغ و نان و گرانی و فساد خبر دارید. مسئولان هم خبر دارند، برای همین دست به کار شده اند! زیرا هنوز نمی خواهند گرسنگی و فقر چنان به مردم فشار بیاورد که ناگهان طغیان کنند و رشته امور از دستشان در برود. آنها در این خیالند که مردم را تا رسیدن به هدفی که حکومت دارد، کمی راضی نگه دارند. در حدی که بتوانند بعد از ساعتها انتظار با ارائه کارت ملی، مرغ ۴۷۰۰ تومانی بگیرند!
حالا خبردار می شوید که ایران به هندوستان «نفت» داده و به جای آن «آرد» گرفته است! می شنوید به پاکستان هم «کود پتروشیمی» می دهد تا «گندم» بگیرد! [منابع خبری را در زیر این نوشته خواهید دید] می شنوید که حکومت راضی شده نفت را «قربانی» انرژی اتمی کند. آنها دارند «انرژی نقد نفت» را با «مواد غذایی» معاوضه می کنند تا شما را کمی آرام نگه دارند و به «انرژی نسیه هسته ای» دست پیدا کنند! کمی فکر کنیم. با آن همه مخفی کاری اتمی، آیا آنها می خواهند با انرژی هسته ای نیروگاه برق بسازند؟ یا خیالات دیگری در سر دارند؟ آیا حکومت واقعا” انرژی هسته ای را برای رفاه حال شما مردمی می خواهد که دائم تحقیرتان می کند و در تنگنای تحریم اقتصادی محتاج نان شب شده اید؟ آیا دنیا حق ندارد به انگیزه اتمی مقامات ایران مشکوک باشد؟
یعنی می توان باور کرد که جمهوری اسلامی اینهمه فشار را تحمّل می کند تا به انرژی هسته ای دست پیدا کند و برای مردم نیروگاه برق و تجهیزات پزشکی درست کند؟ اگر حکومت دلسوز برق و پیشرفت پزشکی این مردم است چرا برای رفاه مردم دست از لجبازی کودکانه با جهان برنداشت و چرا با دنیا مدارا نکرد تا لااقل صنعت کشاورزی مملکت را از وابستگی به «آرد هندوستان» نجات بدهد؟ حالا دولت دارد گندم و آرد را که «محصول کشاورزی» است از پاکستان و هند می گیرد و به جای آن ثروت ملی ایرانیان یعنی «نفت» را می دهد. و تازه دلخوش است که آن آب نبات یعنی «صنعت کشاورزی» را از کشورهای غربی نگرفته است! محصول مهمتر است یا صنعت؟ این را شما قضاوت کنید.
لجبازی اتمی حکومت تا فروپاشی ایران ادامه خواهد داشت. رفتار آنها باعث شده تا دشمنی های فلج کننده بر علیه کشور بسیج شوند. و برای آنکه شکممان سیر بماند، نفت را که ثروت نسلهای مختلف ایرانیان است، برای آرد و گندم و مرغ به تاراج می برند! و تازه مشکلات از روزی جدی تر خواهند شد که این حکومت به اورانیوم غنی شده برای ساخت بمب هم دست پیدا کند. آن روز، علاوه بر قحطی امروزی، باید سیاهی جنگ را هم بر سرزمین و کشورمان در نظر بگیریم.
ما هزاران بار در کودکی زمزمه کرده ایم “مبادا که ایران ویران شود!” امروز ایران دارد ویران می شود. و این ایران، متعلق به همه ماست. کاری باید کرد!
فرصت نوشتن. روزنوشته های بابک داد
www.babakdad.blogspot.com
فیس بوک همگانی بابک داد
www.facebook.com/babakdad.page
ـــــــــــــــــــــــــ
منابع خبری
ورود آرد از هند در مقابل نفت. خبرگزاری فارس
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910430000610
معاوصه کود اوره پتروشیمی با گندم پاکستان. خبرگزاری مهر
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1654827
از: گویا