«محمد قائمیفر» دروازهبان تیم امید «جندیشاپور» دزفول، ۳۰مهر در یکی از کوچههای بنبست چهارراه شریعتی دزفول، هدف نیروهای سرکوبگر جمهوری اسلامی قرار گرفت. ماموران از پشت به جمجمه او شلیک کردند؛ بیش از ۴۰ گلوله ساچمهای وارد جمجمه و گردنش شد و به زمین افتاد. او پانزده روز بعد، در بیمارستان جان باخت.
محمد قائمیفر، متولد ۲۲اردیبهشت۱۳۸۳، دروازهبان دزفولی، از فصل آینده باید در تیم امیدهای ذوبآهن در فولادشهر بازی میکرد، اما حالا تن سردش زیر خاک خوابیده است.
***
یکی از اطرافیان خانواده محمد قائمیفر به «ایرانوایر» میگوید، خانواده او از زمان بستری شدنش در بیمارستان تاکنون، زیر شدیدترین فشارهای نیروهای امنیتی هستند و نه تنها اجازه، که جرات رسانهای کردن جزییات این اتفاق را ندارند.
او به «ایرانوایر» میگوید: «محمد ۱۵ روز در کما بود. حوالی ساعت ۱۴ به سرش شلیک کردند. اما ماموران کوچه بنبست را بستند و اجازه ندادند کسی به او نزدیک شود. حتی هویتش نامعلوم بود. تا اینکه با تاخیر او را به بیمارستان میبرند. زمانی که به بیمارستان رسید، به دلیل تاخیر در انتقال و درمان، قلبش ایستاده بود، اما با کمک پزشکها و شوک الکتریکی احیا شد، اما دیگر به کما رفته بود.»
هویت او زمانی مشخص میشود که خواهرش با تلفن همراه او تماس میگیرد. فرد آگاه به «ایرانوایر» میگوید: «به خواهرش گفته بودند که او تصادف کرده و در بیمارستان است. خواهرش وقتی به بیمارستان رسید، متوجه شد که او تیر خورده و به کما رفته.»
در تصاویر سیتیاسکن، مشخص شده که بیش از ۴۰ ساچمه در سر و گردن محمد قائمیفر فرو رفته است: «ما حرفهای ضدونقیض زیادی شنیدیم. یکی میگفت زمان فرار به زمین خورده و ضربه مغزی شده است، یکی گفت یک تیر ساچمهای به نخاعش خورده، و یکی هم میگفت اصلا تصادف کرده بود. به خانوادهاش گفتند سکوت کنید و حرف نزنید تا در بیمارستان به او رسیدگی شود، وگرنه رهایش میکنیم.»
سکوت خانواده قائمیفر تا ۱۵آبان، برای نجات محمد ادامه داشت. طبق ادعای این منبع آگاه، ساعت ۶ صبح، پزشکهای معالج متوجه فوت محمد میشوند. اما اجازه نداشتند این موضوع را به خانواده او انتقال دهند. ساعت ۹ صبح، با حضور اعضای خانواده محمد در بیمارستان برای بررسی وضعیت او، به آنها اطلاع میدهند که او فوت کرده است.
از آن روز، خانواده محمد قائمیفر، به دلیل دیگری مجبور به سکوت میشوند. این منبع آگاه به «ایرانوایر» میگوید: «یک برگه جلوی خانواده او گذاشتند و گفتند اگر پیکر بچهتان را میخواهید، باید امضا کنید و شهادت بدهید که او بسیجی بوده و به دست اوباش و اراذل کشته شده است.»
خانواده محمد مجبور به امضای این تعهد میشوند. آنها تهدید شده بودند در صورت رسانهای کردن موضوع، سایر اعضای خانواده بازداشت خواهند شد.
این منبع آگاه میگوید: «خانواده محمد قرار بود جنازه را تحویل بگیرند و به خاک بسپارند. بعد متوجه شده بودند که نیروهای امنیتی میخواهند ساعت ۲ نیمه شب او را بیرون از شهر و جایی دور افتاده دفن کنند.»
خانواده قائمیفر در نهایت با اصرار و دادن تعهدی مبنی بر اینکه هیچ مراسمی برای او برگزار نخواهد شد، ساعت ۴ بامداد جنازه را تحویل گرفته و ساعت ۵ بامداد به خاک سپردند.
منبع آگاه به «ایرانوایر» میگوید: «محمد سه ساله بود که پدرش از دنیا رفت. آرزو داشت فوتبالیست شود و شد. میگفت به تیم ملی میرسم و واقعا تمام تلاشش را میکرد، ولی در نهایت کشته شد.»
محمد قائمیفر میتوانست نامش در رسانههای فارسیزبان، به عنوان یکی از بازیکنان فوتبال لیگهای ایران یا تیمهای ملی منتشر شود، اما حالا اسم او میان قربانیان سرکوبهای جمهوری اسلامی قرار گرفته است.
از: ایران وایر