ادامه اعتصاب غذا و نگرانی درباره زندانیان سیاسی زن در کچویی

جمعه, 16ام دی, 1401
اندازه قلم متن

Iran Protestaufführung von Studenten der Kurdistan University of Sanandaj

با ادامه اعتصاب غذای زندانیان سیاسی زن در زندان کچویی، نگرانی‌ها درباره سلامت آنها افزایش یافته است. دو نماینده پارلمان آلمان درباره وضعیت زندانیان سیاسی در ایران‌ به سفیر جمهوری اسلامی در برلین نامه نوشتند.

بر اساس تصاویر و ویدئوهایی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، شامگاه گذشته، چهارشنبه ۱۴ دی (۴ ژانویه) در مناطقی از تهران همچون شهرآرا، ستارخان، گیشا، شهرک اکباتان و پونک شماری از شهروندان از منازل خود شعارهای ضدحکومتی سردادند.

”مرگ بر دیکتاتور” و ”اینهمه سال جنایت، مرگ بر این ولایت” از جمله شعارهایی است که در این ویدئوها به گوش می‌رسد.

در کرج نیز شماری از شهروندان از منازل خود علیه جمهوری اسلامی شعار سردادند.

از مرودشت در استان فارس نیز ویدئویی منتشر شده که در آن یک شهروند بنری از قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین سپاه قدس را پاره می‌کند.

در روزهای اخیر و همزمان با سالروز کشته‌شدن قاسم سلیمانی، بسیاری از تصاویر و بنرهای او در شهرهای مختلف ایران، توسط معترضان به آتش کشیده شد.

نامه نماینده پارلمان آلمان به سفیر ایران درباره محمدمهدی کرمی

هلگ لیمبورگ، نماینده پارلمان آلمان در نامه‌ای به سفیر ایران در آلمان، خواستار آزادی محمدمهدی کرمی، از بازداشت‌شدگان اعتراضات در ایران شد.

محمدمهدی کرمی در پرونده کشته شدن یک بسیجی به نام روح‌الله عجمیان در مراسم چهلم حدیث نجفی در کرج، به اعدام محکوم شده است.

لیمبورگ با انتشار ویدئویی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، در مقابل ساختمان سفارت جمهوری اسلامی در برلین می‌گوید: «من اینجا در سفارت ایران در برلین هستم تا نامه‌ای را برای نجات جان محمدمهدی کرمی به سفیر بدهم.»

این نماینده پارلمان آلمان تاکید کرده که “کرمی به اعدام محکوم شده اما او بی‌گناه است و باید آزاد شود”.

مادر آرمیتا عباسی از ادامه اعتصاب غذای دخترش خبر داد

مادر آرمیتا عباسی، از بازداشت‌شدگان اعترضات در ایران، در صفحه شخصی خود در اینستاگرام از ادامه اعتصاب غذا و قطع تماس تلفنی دخترش خبر داد.

آرمیتا عباسی ۲۰ ساله ساکن کرج، مهرماه گذشته در اعتراضات سراسری در تهران بازداشت شد و در زندان کچویی کرج محبوس است. او به “سردستگی اغتشاشات” متهم شده است.

مادر این زندانی نوشت: «از دیروز حق تلفن هم از این عزیزان گرفته شد. دیگر باید منتظر چه باشم؟»

گزارش‌ها حاکی از آن است که ۱۵ زندانی سیاسی زن در زندان کچویی، در اعتراض به عدم رسیدگی به پرونده‌هایشان و همچنین عدم دسترسی به وکیل تعیینی از سه روز پیش دست به اعتصاب غذای خشک زده‌اند.

ابراز نگرانی نماینده پارلمان آلمان از وضعیت الهام مدرسی

کرستن فیرگه، نماینده پارلمان آلمان در نامه‌ای به سفیر جمهوری اسلامی در برلین، از وضعیت الهام مدرسی ابراز نگرانی کرده است.

الهام مدرسی، نقاش ۳۲ ساله، روز ۱۱ آبان‌ماه با حمله ماموران امنیتی به منزلش بازداشت شد. او که در زندان کچویی کرج محبوس است، از جمله زنان زندانی است که بر اساس گزارش منابع حقوق بشری، از سه روز پیش دست به اعتصاب غذای خشک زده‌اند.

کرستن فیرگه با انتشار متنی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام با ابراز نگرانی از اینکه اعتصاب غذای الهام مدرسی وارد سومین روز خود شده است، نوشت که در نامه‌ای به سفیر ایران، خواستار دسترسی این زندانیان اعتصاب‌کننده به مراقبت‌های پزشکی شده است. 

او در پایان این متن نوشت: «ما در کنارت هستیم الهام».

ادامه احکام زندان برای دانشجویان

منابع دانشجویی از ادامه صدور احکام زندان برای دانشجویان خبر می‌دهند.

کانال تلگرامی شوراهای صنفی دانشجویان کشور گزارش داده که سروش آل‌محمد، از سوی شعبه ۷ دادگاه تجدیدنظر استان سمنان به اتهام اخلال در نظم و آسایش عمومی به یک سال حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق و دو سال ممنوعیت خروج از کشور و منع عضویت در گروه‌‌ها و دستجات سیاسی-اجتماعی محکوم شده است.

این دانشجوی دانشگاه خوارزمی روز ۴ مهر ماه بازداشت و یک هفته بعد به قید وثیقه ۴۰۰ میلیون تومانی آزاد شده بود.

همچنین علیرضا غمگسار در دادگاه انقلاب به اتهام “اجتماع و تبانی جهت ارتکاب جرم علیه امنیت ملی” به ۲ سال حبس محکوم شده که یک سال از آن لازم‌الاجرا است.

این دانشجوی رشته باستان‌شناسی دانشگاه کاشان روز ۲۹ شهریور در رشت بازداشت و پس از مدتی با تودیع وثیقه موقتا آزاد شده بود.

از: دویچه وله


به کانال تلگرام سایت ملیون ایران بپیوندید

هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.